Laatste update voor Mo komt
Door: Marian
Blijf op de hoogte en volg Marian
17 Februari 2007 | Nederland, Amsterdam
Jaja wil alles gezegd en gedaan hebben voor Mo er is, want dan kan ik het volgende bericht helemaal voltypen met Monique-Marian-avonturen.
Op mijn werk heb ik het super naar mijn zin. Ik werk dus bij de Heeren en bij Arnon op kantoor.
Het kantoorbaantje is nog even wennen, want zoals jullie weten ben ik nogal een wiebel en de hele dag met mn kont op een stoel zitten vind ik wel lastig, maar zodra het eelt eropzit zijn we daar ook vanaf.
De Heeren is echt super leuk. Het heeft ergens wel wat weg van "de Bruin". Ik werk daar iedere maandagavond, dinsdagavond en donderdagavond.
Ik ben dus verhuisd!!! Echt fantastisch om nu niet eerst 15 min te rijden voor ik thuis ben. Fun in the sun heet het complex waar we zitten en het doet zijn naam wel eer aan.
Het is ook leuk om ineens buren te hebben met wie je gezellig kan gaan koken. Zo heb ik van de week met Eelco een gezonde maaltijd gemaakt omdat Eelco een beetje ziekies was.
Helaas heb ik Charis nog niet zo heel veel gezien. Onze roosters lopen niet gelijk en nu maar hopen dat daar snel verandering in komt.
Als ik niet op mn werk, andere werk, thuis of het strand ben dan ben ik bij Kaya Amsterdam daar woont Martijn dus met Pieter samen. Zij zijn hier voor stage met een groep van 7 die allemaal daar wonen: Thijs, Tommie, Frederique, Nick, Harm, Pieter en Martijn.
Allemaal leuke mensen uit Brabant. Jaja ik gebruik het woordje VET nu ook al vaker dan ik wil. Haha.
Nou hier wat foto's en Mo... kom maar op, ik heb al vakantie genomen voor je.
Dikke kus
Beetje laat maar alsnog: iedereen een happy valantine
Nou hier wat foto's en Mo... kom maar op, ik heb al vakantie genomen voor je.
Dikke kus
Beetje laat maar alsnog: iedereen een happy valantine
17 Februari 2007 - 22:00
Esther:
Fijne vakantie dan he!! -
18 Februari 2007 - 14:18
Daan:
meissie een brabander lache he wie weet ga je dus volgend jaar ook carnavalen. volgens mij is het wel een lieverd (martijn) bedoel ik dan he want van jou weten we dat je lief bent hihi leuk dat je nieuwe baan en huisje goed bevallen je zal het er toch nog een paar maandjes uit moeten houden en dan vind ik het wel tijd dat je weer gewoon (doelloos) in de maenen komt hangen
dikke zoen -
18 Februari 2007 - 18:50
Aneta:
nou marietje.... mo is er klaar voor hoor.
ze is heel ouderkerk af geweest om te kijken of iemand nog iets voor je had om mee te nemen.
wij hebben van t weekend carnaval gevierd met mo daan li en juud. in roosendaal (bij judy's vriend) we hebben in onze broeken gezeken van t lachen.
we hebben t echt super naar ons zin gehad.
vertel niet wat we aan hadden... dat zie je op de foto's wel die mo meeneemt voor je.
nou geniet nog lekker van je avontuur en het lekkere weer. hier hopen we ook op een warm briesje vanuit het zuiden maar dat zit er voorlopig nog even niet in.
en geniet van je vakantie!
dikke zoen..... -
18 Februari 2007 - 18:56
Mo:
ik heb er zin in!!!!!!
tot morgen!!!!! -
18 Februari 2007 - 23:03
Marian:
Hallo,
Staat eindelijk Martijn op de kiek, is er niemand die er iets over zegt!!!
Haha.
Nog 1 nachtje slapen en Mo komt!!!!!!!!
Kus -
19 Februari 2007 - 07:49
Mo:
Nou dan zeg ik wel dat het een leuke jongen is om te zien.. k ben er helemaal klaar voor.. over 15 min komt JUDY me ophalen en dan ga ik richting jou.. dus tot straks... nu ben ik echt zenuwachtig!!!! -
19 Februari 2007 - 14:28
Judy:
leuke jongen hoor meissi...
en natuurlijk met krulletjes donker haar en wat langer!! ja duidelijk marians typ!!!!!
nou wij zijn weer aant bij komen van een zwaar weekendje carnavalle wat een gebeure!! maar wel lache!!
nou ik heb mo net na schiphol gebracht!! dus het duurt niet lang meer!!
heel veel plezier jullie 2!!! dikke kusss -
19 Februari 2007 - 15:41
AdJoo:
He mariantje!
Beetje Jammer van pieter in actie idd, maar hij doet het wel kunstig.. Leuke krullenbol heb je idd uitgekozen. Veel plezier daar de komende dagen met Mo!
Kus -
19 Februari 2007 - 19:21
Daan:
ik zei al dat het me een lieverd lijkt meid.. wel opletten he en niet teveel met die vlinders bezig zijn in je buik hihi veel plezier met mo dikke zoen -
19 Februari 2007 - 19:22
Sharine:
Heej Marjan,
Hoest daar? Hoe slaapt mijn bedje?? In NL is alles weer hetzelfde. NU lekker carnaval. Zometeen weer op zuip!! Nou geniet er nog van en tot laters!!
Ayo
DIkke kus -
23 Februari 2007 - 13:02
Lieke:
heej meis!
hoe is het met je? ik hoop goed! dat kan ook bijna niet anders... je zit daar op curacao tussen geweldige mensen, dat kan bijna nie fout gaan! en nu ook nog n vriendin uit Nederland op bezoek... leuk!
ik hoop wel eens iets van je terug te hore... ik had nog nix terug gekrege op mijn laatste mailtje... maja, je zal et wel te druk hebbe met leuke dingen he...
ik heb laatst nog dat gedicht over zitte type, die ik van jullie gekregen heb... ik begon er gewoon bij te janke!!! ik mis et echt daar!
nou, ik hoop nu wel iets van je te hore... groetjes aan iedereen! ik mis je!
knuffel dikke kus lieke -
24 Februari 2007 - 16:58
Antoinette:
hoi marian ik heb een G voor mijn spreekbeurt goed heeee!!!
heel veel -xxxxxxx-Jes antoinette.
25 Februari 2007 - 20:14
Chan:
He meissie,
hoe is t daar, zo te horen wel he! je bent alweer een aardig tijdje op weg, ik heb nog 2 maandjes hier (1 maand france en dan een maandje thuis)en dan ben ik weer naar canada
Heel veel succes emt je nieuwe baan he en met je vriendje!!!! (hij lijkt wel heel leuk zo op de foto!
dikke kus chan -
28 Februari 2007 - 16:53
Gertine..:
haaj meiss..
was weer leuk ff met je te
babbelen op msn.. ;)
ik heb foto bekeken hoor..
hahah.. ;)
reactie volgt nog.. haha:P
soals afgesproken laat ik jou ook nog sien..
dikke kus Gertine..(K) -
28 Februari 2007 - 19:47
Thalita En Rups:
Nog steeds geweldig naar je zin daar merk ik,dat zal afkicken worden over een paar maandjes als je van plan bent om terug te komen nog hahaha. Veel plezier met Mo(ze is al weer bijna terug als ik dit schrijf).Rups is bijna genezen van z`n gebroken scheenbeen en ik dan bijna ook want je weet stilzitten is niet echt zijn ding maar het gaat goed.Geniet van je vlinders en tot gauw. -
03 Maart 2007 - 10:04
Leontien Kerstens:
Beste Marian, via de vader van Pieter heb ik jouw site gegevens gekregen en tot mijn grote verrassing trof ik daar ook foto's aan van Martijn. Heel erg leuk om te zien en te lezen!! Het ziet er allemaal verschrikkelijk gezellig uit en ik hoop oprecht dat ik het binnenkort met eigen ogen mag komen aanschouwen en mag meemaken. Leuk nu ook jouw gezicht te kennen. Geniet veel van elkaar, geniet van het mooie eiland en geniet van alle vriendschappen. Lieve groet Leontien -
07 Maart 2007 - 12:50
Marit :
Om het maar gewoon op z'n Brabants te zeggen: VET gave foto's Mar!! Heel leuk om ein-de-lijk die leuke Martijn te spotten. Hij ziet er ook echt uit als jouw type ja.... Romantisch zeg: een vriendje in Curacao!!Ziet er ook heel gezellig uit met die groep Brabanders en... het zijn natuurlijk ook supergezellige mensen (typt ze vanuit Tilburg ;) ) die weten hoe ze moeten feesten dus neem die goede gewoonte maar gewoon over zodat je de laatste maanden daar KEIgoed afsluit!!
Kan niet wachten om je te zien. Zorg je er wel voor dat je nog herkenbaar bent? Anders kom je op Schiphol en moet je een verblijfsvergunning gaan aanvragen enzo... kunnen we je nog niet zien!
Geniet van alles en tot het volgende verhaal!!
Dikke Zoen -
10 Maart 2007 - 17:00
Steph:
Tijd voor een up-date niet? ;)
Kus!
Ps. Over 2 weekjes kan ik in m'n appartementje in Eindhoven!!!!!! :D