Feesten met Ralph&Daan, Brainpower en de mariniers - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marian Vonk Noordegraaf - WaarBenJij.nu Feesten met Ralph&Daan, Brainpower en de mariniers - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marian Vonk Noordegraaf - WaarBenJij.nu

Feesten met Ralph&Daan, Brainpower en de mariniers

Door: Marian

Blijf op de hoogte en volg Marian

24 Oktober 2006 | Nederland, Amsterdam

Weer een verhaaltje vanaf het mooie eiland.

Ralph en Daan zijn inmiddels alletwee naar huis. Wel weer even wennen zo zonder ze, maar het is gelukkig allemaal goedgekomen.

Toen Daan er nog was hebben we echt noodweer gehad. Het water kwam door het terras heenzetten. Zo erg zelfs dat we een dag moesten sluiten. Ik heb de zee hier nog niet zo ruw gezien. Het was zelfs een beetje eng, zeker omdat er precies die dag een stroomstoring was. Het hele eiland zat vanaf een uur of 2 s'middags tot 6 uur s'ochtends zonder stroom. Dit houdt dus ook in dat alle airco's en ventilatoren het niet deden. Pfff. Dat was afzien. Daan en ik hadden gepland om die dinsdag naar de filmavond bij mambo te gaan, maar met dit noodweer en zonder stroom had t toch niets geworden.

Woensdag zijn Daan en ik bij grote knip geweest (westpunt). Het weer zat niet mee maar ook niet tegen. De zon was niet fel, maar het was droog. Dat was voor die laatste dagen namelijk wel een wonder. er is onwijs veel water gevallen. Die avond zouden we helemaal uit ons dak gaan en aangezien woensdagavond niets anders te doen is dan het TMFcafe, moest dat het maar worden. Helemaal toen we een paar mannen tegenkwamen die ons verzekerde van een leuke avond. Zij kwamen dus ook.
Dus ja hoor, Daan en ik erheen. Ik voelde gewoon dat deze avond een flop zou worden, maar gelukkig had ik geen gelijk. Na een paar drankjes ging het dak eraf. Karaoke met de die middag-ontmoette-mannen, swingen met de mariniers en praten met iedereen!!!!! Nou deze avond was alles behalve een flop.

Donderdag kwamen we (ik!!!) pas laat op gang en voor ik het besefte stond ik op Hato (vliegveld) Daan uit te zwaaien. Daar gaat weer dat vertrouwde. Weg naar NL!!!!

Om niet met dit gevoel te blijven zitten zijn we vrijdag en zaterdag weer helemaal uit ons dak gegaan. Dit werkte. Vrijdagavond kwamen Brainpower en Partysquad bij Mambo. Dit is natuurlijk helemaal mijn ding (lekkere hiphop en zo hahaha) en had weer een onvergetelijke avond.
Als je denkt dat het niet beter kan heb je t mis, want zaterdag was er weer een avond om te onthouden. Zo gezellig dat ik me de volgende dag versliep voor mn werk (moest om 15.00 beginnen, bizar)

Op naar het volgende weekend!!!!

• 24 Oktober 2006 - 02:26

Steph:

Hi Marian!

Lekker weekendje weer achter de rug hè! Ik zit nu bij Kelly in d'r huisje te internetten met een glaasje baileys! Wat een heerlijk leventje hebben we toch hier hè!

Nou..doe de groetjes aan Ralph ;) en Daan! Haha...

Ik zie je deze week weer :)!

Kus Steph

• 24 Oktober 2006 - 09:13

Elsje..:

Ik BeN NoG StEeDs JaLoErS!!!!!

HoE Is t MeT jE MoP..?

DiKkE KuSs

• 24 Oktober 2006 - 09:20

Iris:

He Marian!

Je hebt het echt goed naar je zin daar he? Ik hoorde van Daan dat je 't daar echt super hebt, zo te zien aan alle foto's en aan je verhalen zit dat helemaal goed. Hier in Ouderkerk niet zoveel nieuwtjes, eentje dan: Juf Evelien (vroeger groep 6) is zwanger! Nou geniet nog ff lekker van je tijd die je daar hebt, want voor je het weet zit je weer in dit koude kikkerlandje!
    Hoe bevalt trouwens je managerfunctie? Tis wel iets heel anders dan 25 gillende kinderen om je heen... ;)

Groetjes Iris
    ps. Ook van Jeffrey!

• 24 Oktober 2006 - 17:49

Kim :):

hee beb je heb jet lekker naar je zin zie ik nou heb niet meer veel te melden miss je beb -xxx- kimiieee :)

• 25 Oktober 2006 - 08:41

Trudy:

Hey Mar,

Aardig "gek" die foto's. Het ziet er in ieder geval naar uit dat je het erg naar je zin hebt daar. Houden zo en nog veel plezier. Bevalt het werk je trouwens nog een beetje?

Kus Trudy

• 26 Oktober 2006 - 07:22

Aneta:

hey mutsie
    leuke foto's weer
    en je vraagt je zeker af waarom MO lang niets meer van zich zelf heeft gehoord.?
    nou ik moest door geven dat haar internet kapoet is.
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxvan ons allebei

• 28 Oktober 2006 - 17:31

Ralph:

Mar!!!Ik wil naar je terug,maar ik heb te weinig donateurs..!xx

• 29 Oktober 2006 - 15:55

Daan:

hee wijfie kicke die foto's
    ik mis het echt allemaal joh zou wel weer naast je in de auto willen ziten hihi zo te lezen is het weekend met de mariniers goed bevallen..
    ga echt onwijs mijn best doen om nog een x arnon te komen vervelen hihi en om gek met jou te doen natuurlijk
    dikke zoen

• 29 Oktober 2006 - 20:40

Mascha:

Hoi Marian,
    We hebben elkaar niet echt lang gesproken, wel jammer, had wel meer willen horen van je verhalen maar ik lees ze maar gewoon op je site. Misschien zie je ons over een tijdje weer verschijnen.....

Veel plezier nog!!

• 02 November 2006 - 02:48

Marian:

Hallo,
    Uit het oog uit het hart??
    Ineens maar 9 berichten. Snik snik snik

• 02 November 2006 - 19:24

Shane:

hoi juf
    hoe gaat het met je?
    met mij gaat het goed ik ben over van avi 5 naar avi 7
    goed he?
    groetjes van shane en nog veel plezier

• 03 November 2006 - 12:36

Bets Van Dam:

hoi Marian,

heel hartelijk bedankt voor je kaartje,heel bijzonder,
    en nog wel precies op 3 november. Ik ben blij dat je het zo naar je zin hebt.
    Groetjes en we blijven je volgen via je site

Richard,Bets en Dessie

• 05 November 2006 - 13:24

Marianne:

Helemaal niet uit het oog uit het hart. Het is gewoon weer tijd voor een story. Een huis tuin en keuken berichtje is ook prima hoor, groetjes van mij