Ziekenhuis & verjaardag met 2 kanjers
Door: Marian
Blijf op de hoogte en volg Marian
14 Oktober 2006 | Nederland, Amsterdam
Jaja zoals bijna iedereen wel weet ben ik jarig geweest. Iedereen heel erg bedankt voor jullie leuke kaarten, smsjes, telefoontjes en.... bezoekjes. Haha
De zondag voor mijn verjaardag ben ik met Arnon naar de 1e hulp geweest in het ziekenhuis omdat het echt niet ging. Ze haddeb me geprikt op suiker en die man was verbaasd dat ik geen suikerpatient was. Mijn gehalte was namelijk te laag gezien de omstandigheden. Het leek hem een goed plan om me aan het infuus te leggen. Gelukkig heb ik hem goed weten uit te leggen dat mijn suiker zo laag is omdat al 2 a 3 dagen niet had gegeten. Met een verdovend middeltje kan ik eten en gaat mn suiker ook weer omhoog. Dus zo gezegd zo gedaan. Hij raadde me wel aan om mijn suikergehalte in de gaten te houden, dus dat laat ik om de tijd maar even controleren dan.
Maar goed: uiteindelijk heb ik een verdovend middeltje gehad, maar werken deed het niet echt. Ik kon er wel mee drinken, maar niet mee eten omdat dat nog steeds ***pijn deed.
Ik was er maandag nog erg slecht aan toe, maar ben toch maar naar salsales gegaan. Deze lessen worden op mn werk gegeven. Ineens wordt er op mijn schouder getikt, kijk ik achterom, zijn ineens Daan en Duck daar. Echt TE gek voor woorden gewoon.
Ik wist gewoon niet waar ik het had. Aan de ene kant was het heel erg vreemd, maar toch ook weer heel normaal om ze te zien.
Arnon had er gelijk een flesje champagne voor opengetrokken en vervolgens zijn we met zijn 3en naar Hemingway geweest om wat te gaan drinken.
Die dag erna (dinsdag) zijn we lekker bij Kontiki naar het strand geweest waar ook Jeroen en Kelly waren: hoe meer zielen hoe meer...
Die avond moest ik werken, en daarna zou ik een verjaardagsfeestje hebben van een collega van mij. Uiteindelijk ben ik niet gegaan omdat ik het simpelweg gewoon niet trok. Ik had zo'n pijn en baalde er zo van dat ik niet kon eten. Ik had dus al zeker 3 dagen amper gegeten en viel dinsdagavond bijna van mn stokkie.
Ben met Duck en Daan naar hun hotel gegaan en heb daar geslapen: AIRCO (I love it)
Beetje bij beetje knap ik op. Het is nu zelfs zo dat ik kan eten en drinken zonder verdoving.
Donderdagavond zijn we met Duck, Daan en Lieke op stap geweest. Dit was geen wereldsucces want al die kontdraai-muziek :(
Gisteren daarentegen was erg leuk. Ik moest tot laat werken, maar daarna ben ik Lieke, Duck en Daan snel op gaan halen om naar Mambo te gaan. Daar waren Stephanie en al die meiden ook. Dus dat was wel een klein feestje.
Normaal is vrijdag helemaal geen mambo-avond, dus het was er ook niet erg druk. Vanavond gaan we het weer proberen.
Daan had van dr broer geld gekregen om met dolfijnen te zwemmen en dat moest vanmorgen gebeuren. We waren gisteren vrij laat thuis (weer bij hun geslapen) en moesten er dus ook weer vroeg uit. Pffff. Daan vond het net als ik een wereldervaring, dus ik zal zeggen: kom allemaal hierheen om met dolfijnen te zwemmen (en mij op te zoeken)
Duck gaat maandag al naar huis en Daan blijft nog even bij mij logeren tot donderdag.
Echt super dat ze er zijn, Anet je had gelijk!!!!!
Kus
Echt super dat ze er zijn, Anet je had gelijk!!!!!
Kus
15 Oktober 2006 - 11:29
Judy:
Gewelif om te horen dat het zo leuk is!!!
en kan me voorstellen dat je het ff niet meer had toen je duck en daan zag!!! nou doe ze maar de groete haha en nog veel plezier met ze!!!
kus -
15 Oktober 2006 - 12:33
Dennis Boekhout:
Veel plezier nog,
Groeten uit Krimpen -
15 Oktober 2006 - 12:39
Jelle:
he marian... we (peter en ik) hebben net ff wat fotootjes van je bekeken en we hebben besloten om ook maar eens langs te komen.... hehehe ;)
heel veel plezier daar en de groeten en een dikke knuf van peter en jelle -
15 Oktober 2006 - 21:02
Aneta:
lekker he? zo oud vertrouwd met je matties op zo'n eiland. zo aan de foto's te zien hebben jullie het erg naar je zin? en wij zitten hier maar kou te lijden, echt niet normaal. dus Daan als je dit leest: trek lekkere warme kleren aan in het vliegtuig want heb de schaatsen al uit het vet gehaald hihihi. enne mutsie hoop dat je snel van dat mond gedoe genezen bent en dat je snel weer kan eten want wat heb gelezen is niet gezond voor je.
dikke zoen van mij en baggeltje -
16 Oktober 2006 - 06:39
Marielle:
He meid,
had je ook nog een smsje gestuurd, maar volgens mij is het niet helemaal goed gegaan.. Als nog van harte meid!!! En bedankt voor je kaartje, zal je dat adres nog even mailen :-)
Geniet er nog maar even lekker van, dat die 2 bij je op je eilandje zijn!! Dikke kus -
16 Oktober 2006 - 09:27
Reindert&esther:
Marian, nog van harte met je verjaardag!x -
16 Oktober 2006 - 16:42
Vin:
Leuke foto's!
En mooi armbandje;)
xxx -
16 Oktober 2006 - 17:50
Kim:
heey beb wat zag ik nou heb je nog steeds je tuttel ben ff die naam vergeten :^) hoe heten die okal weer xx van mij en ardie miss je hoor me oude buurmeisje :(beb xxxxx hvj -
16 Oktober 2006 - 17:50
16 Oktober 2006 - 17:51
16 Oktober 2006 - 19:25
Chan:
he meissie,
alsnog gefeliciteerd, heb je smsje gestuurd, weet alleen niet of je hem bij je hebt en kan ontvangen, dus bij deze. Gaaf he zo'n geweldige verrassing.
Heel veel plezier nog en doe ze de groeten. en beterschap he.
kus chan -
17 Oktober 2006 - 18:13
Thalita:
Ha meid een beetje laat maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!. Geweldig zo`n verrassing uit de krimpenerwaard,genietse nog maar dat zal wel lukken zo te zien op de foto`s. -
19 Oktober 2006 - 15:47
Robert:
Hey Hey,
Leuke foto's allemaal!!! En aardig wat feestjes. Goed om te horen dat je het zo naar je zin hebt!!!
Groeten Robert -
20 Oktober 2006 - 16:07
Daan:
hee wijfie
hier zit ik dan weer in mijn eigen huisje ik mis alles nu al zeker de zon het is koud hier joh echt niet normaal. heb ook al in de file gestaan vanaf schiphol en dacht nee ik wil terug naar mar lekker feesten en zonnen en gewoon niks doen..
heb gelukkig de foto's nog
en kom zeker weten nog een x veel plezier met de mariniers vrijdag en zal onze tijd echt niet vergeten
love you dikke zoen -
09 November 2006 - 14:02
Marian En Arco:
Hey meiss...wat ik nog helemaal was vergeten nog bedankt voor je kaartje! x