Kerst, oud en nieuw in de tropen
Door: Marian
Blijf op de hoogte en volg Marian
15 Januari 2007 | Nederland, Amsterdam
Jemig zeg. Dat is lang geleden.
Maar hier ben ik dan EINDELIJK weer.
Op mijn werk heb ik geen internet meer dus ik heb niet heel veel de gelegenheid om te internetten. Ja of ik moet zoals nu naar een internetcafe gaan, maar daar heb ik vaak geen tijd (of zin) voor.
Om maar eens met de deur in huis te vallen: Ik heb ontslag genomen en ik ga verhuizen.
Ik werk tot a.s zondag en dan ben ik van Dive en Dine Octopus verlost. Haha, nee zo erg is het niet, maar ik heb t daar nu wel gezien. Toe aan iets nieuws zeg maar.
Ik heb al een kantoorbaantje gevonden voor 20 uur per week. En daarbij verdien ik relatief veel meer. Nu dus nog even op zoek naar een ander baantje voor 2 dagen per week en ik kan er weer tegenaan.
15 februari ga ik met Charissa wonen. Sharine gaat naar huis en ik neem haar plekje. Ik heb er zoveel zin in. Gewoon lekker in Salina wonen. Dichtbij Mambo e.d, dat is ook wel lekker om niet steeds na he stappen zo’n ***eind te moeten rijden.
Bij dit bericht een heleboel foto’s omdat ik wat achterstallig onderhoud had.
Er heeft voor ons werk een marineschip gelegen met allemaal Nlse duikers. Zij hadden bij ons op het werk een BBQ en zijn ook met ze wezen stappen. Wat leuk he!! Ja dat was t wel, maar ik ben er zwaar gehandicapt vanaf gekomen.
We zijn namelijk op dat schip wezen kijken en toen we weer in een klein bootje moesten om terug naar de kant te gaan, dacht ik wel even stoer en sprongetje te maken. Je snapt m wel he: inderdaad voet verzwikt. Ik wilde nog zeggen dat t allemaal wel meeviel, maar ik heb dus echt 2 dagen moeten hinken en een avond niet kunnen werken. Die dag erna had Richard het leuke idee om met hun mee te varen naar Parera (marinebasis) zodat we daar dan mee konden BBQen. Dat leek Lieke en mij wel wat dus ik in zo’n bootje gehupt en varen. Nee nee niet relax varen het was echt een barre tocht. Haha. We knalden echt als een gek over dat water heen. Het was slim om me met mijn benen aan de overkant vast te klemmen om een beetje houvast te hebben, maar ja: met mijn enkeltje ging dat niet. Gevolg: het blauwe rug.
Maar ondanks dit allemaal heb ik toch een supertijd gehad met ze. Jammer dat ze weer vertrokken zijn naar NL!!
Er staan ook foto’s van vuurwerk bij. Dit was op het afscheidsavondje van Steph. We zijn gezellig met zn allen bij Kontiki wezen eten en uitgebreid afscheid genomen van Steph. Zo raar dat die meid alweer in NL zit en, zoals ik net las, ook alweer een baan heeft gevonden. Geweldig. Maar Stephanie, mocht je spijt hebben dat je terug bent gegaan naar NL, dan kom je toch lekker weer terug, want gemist wordt je zeker!!
Kerst in de tropen, dat bestaat niet hoor. Wij hadden allemaal totaal geen kerstgevoel. Eerste kerstdag ben ik met Lieke, Teun en Tanja naar Cas Abou geweest. Dat is het strandje waar bon bini-beach is opgenomen. (je weet wel die geflopte soap)
Op de terugweg weer een leuk auto-avontuur beleefd. We hoorden een vreemd geluid, wat bleek: de bumper hing los en raakte de weg. Lang leve touwtjes!!!!!
S’avonds zijn we met zn 4en uit eten geweest.
Tweede kerstdag moesten we werken dus hebben we helemaal niets meegekregen van Kerstmis.
Oud en nieuw was wel een hele ervaring. Ze houden hier niet zo van siervuurwerk, maar echte echte echte klappers. Op oudjaarsdag hebben we Nlnieuwjaar gevierd bij de tropen. Daar was het lekker druk en waren er verschillende optredens van die trommel-boys. Geweldig joh, krijg je helemaal kippenvel van.
S’avonds nog snel douchen bij Iris en op naar Mambo. Daar kwam Gerard Joling en Luv optreden. Niet dat dat nou zo’n mega-act is, maar je kan je toch zeker wel voorstellen dat de combi champagne en Gerard op t podium komisch is.
Zo voor nu weer even genoeg.
Iedereen die me een kaartje heeft gestuurd: TOP!!!!!! Het raakt me om post te krijgen.
Wel grappig trouwens dat je ineens regelmatig wat hoort van mensen van wie je het niet verwacht.
Joepie paps, mams en de buurtjes komen bijna en niet vergeten MO. We gaan het HOPI naar ons zin hebben
Maar hier ben ik dan EINDELIJK weer.
Bij dit bericht een heleboel foto’s omdat ik wat achterstallig onderhoud had.
S’avonds zijn we met zn 4en uit eten geweest.
Zo voor nu weer even genoeg.
15 Januari 2007 - 16:13
Freddy:
Haha t blijft altijd leuk om van je te horen... Nou Gelukkig nieuwjaar nog he... Veel plezier Dikke kus F.s -
15 Januari 2007 - 17:14
Christel:
leuk weer wat van je te horen!!! dikke knuffel -
15 Januari 2007 - 17:30
Esther&Rein:
Ha Mar,
Je ziet er goed uit... -
15 Januari 2007 - 18:59
Claudia:
Hey Marjan,
Aardig gekke boel weer daar. Zeker aardig indrukwekkend, zo'n groot schip. Wij hebben daar in Curacao ook een aantal schepen verzekerd.
Geniet nog van je tijd daar, voor je het weet zit je weer in dit rotland hier...
Groetjes -
15 Januari 2007 - 19:19
Kim:
Jeetje marian! Elke keer als ik iets van je lees, wordt ik gewoon echt jaloers op je! Niet dat ik het hier niet naar mn zin heb, maar die foto`s zeggen genoeg!!!Even werken en dan lekker veel feesten!
Nou, dikke kus en feestse!
16 Januari 2007 - 18:21
MOnique:
He mutsefruts, nog een paar weekjes en dan is het eindelijk zo ver. Nu ik weer een mail van je lees krijg ik nog meer zin om langs te komen. Ik tel echt de dagen af. Maar meis mail me even wat je nodig hebt dan kan ik het voor je meenemen. dikke zoen en tot heel heel snel..... -
16 Januari 2007 - 20:08
Daan:
hee wijfie daar ben je weer op een paar blauwe plekken na gaat het zo te lezen nog steeds goed.. gelukkig maar ik had je nog een paar smsjes gestuurd maar volgens mij komen die niet aan ofzo het word tijd om je weer een x te bellen en dat ga ik volgende week doen dan kan ik je gelijk vertellen over de ardenne want daar gaan we aankomend weekend de boel op stelte zetten!! gefeliciteerd met je nieuwe baan het is niet te hopen dat je een mantelpakje aan moet hihi en 2 meiden in 1 huis dat zal ook wel een dolle boel zijn HELEMAAL als mo straks komt nou meid veel plezier met je nieuwe uitdaging en ik spreek je snel dikke zoen -
16 Januari 2007 - 20:12
Chan:
He mar,
Goed om te horen dat je het nog steeds naar je zin hebt, de tijd vliegt he ! Over 3 maandjes ga ik ook alweer naar Canada, heb er ook al weer helemaal zin in. Veel plezier met je nieuwe job
Dikke kus vanuit Fankrijk -
17 Januari 2007 - 15:08
Marianne:
Hé Marian,
Goed om weer iets van je te lezen en zien! Je staat er gekleurd op :
Nieuwe job, andere woning, lekker uitgaan, prima kerels/ meiden om je heen, lekker weer (momenteel plenst het hier weer), bezoek van je ouders en anderen volgende week. Wat kan een mens zich nog meer wensen? Die voet en rug helen wel weer, toch? (ach....ohhhh) Have Fun volgende week met je pa en ma en succes met je nieuwe job! groetjes Marianne
PS Je ma zal je nog wel iets vertellen over je scriptie en een patatpan. Het liep gelukkig (redelijk)goed af!
18 Januari 2007 - 19:58
Steph:
Hey Mar!
Raar om mezelf terug te zien om je foto's, terwijl ik hier weer in Nl. zit! Het is echt ongelofelijk hoe snel je je normale leventje weer oppakt! Aan de ene kant heel fijn, maar aan de andere kant: het lijkt alweer zo ontzettend ver weg!!
Ik mis jullie en het eilandje af en toe nog wel hoor! Pff..hier is het leventje toch heel anders! Werk nu 40 uur per week (heb ik snel gefixt he die baan ;)). Heb er nu al bijna 2 weken op zitten! En verder 'the usual stuff'...slapen, stappen, uit eten..maar dat is toch net een tikkeltje anders dan met jullie op Mambo staan :D!
Ik blijf je site'je uiteraard in de gaten houden! En ondanks dat we elkaar niet heel veel spreken..ik denk nog veel aan je en ben je echt niet vergeten hoor meis ;)! We hebben echt een heerlijke tijd gehad daar! Voor jou kan die gelukkig nog even doorgaan...
Dikke kus!
Steph -
19 Januari 2007 - 15:57
Marielle:
He meid,
ziet er allemaal weer super uit..!! Leuk om weer wat te horen, en tuurlijk nog gefeliciteerd met je nieuwe jobje en huisje..
Dikke kus -
23 Januari 2007 - 22:05
Roel:
He Marian,
leuk om te lezen en te zien dat het allemaal zo goed met je gaat!!! Er lopen ook een paar bekende van mij op Curacao rond, misschien ken je ze: Olivia Hermans en Malu??????
Nog heel veel plezier en laat maar snel wat van je weten!!!
X Roel ( Maastricht) -
27 Januari 2007 - 19:25
Antoinette Joanne!!!:
heeeeey marian gaat alles goed.heb je het nar je zin. -
27 Januari 2007 - 19:28
Antoinette Joanne:
heeeeey marian gaat alles goed,met ons wel.
-xxxxxxxxx-jes joanne en je nichyje antoinette
gtoetjes en heel de familie.
en ook heel -xxxxxxxx-jes van rambo.
doei!!!!!!!!! -
28 Januari 2007 - 23:28
Lieke:
Eeeej lieve dushi!
Hoe is et met je? Ik ben goed aangekomen in het ijskoude Nederland! Ik bevries hier kei hard, terwijl het nog nie eens vriest :S
Ik ben wel m'n telefoon verlore, dus ik heb geen nummers meer van curacao! Echt kut eraan!!! wil je dat tege iedereen zegge en mij jouw nummer maile?
Doe iedereen de groetjes.
Ik mis je nu al kei erg! Dikee knuffel en een hele dikke kus
Lieke uit Venloooooow! -
04 Februari 2007 - 12:51
Adjooooooo:
Hey wijffie!!
Ben driftig opzoek naar die foto waar je t over had maar kan m niet echt vinden.. Er staan er gelukkig ook niet zoveel op he :)
Zag ook dat de Amsterdam daar op bezoek is geweest met een boel vlootbalen dr op, gezellie!! en ook parrera is al bekent terrein, volgens mij kom je straks nog in een camouflage broek thuis! Gaan we samen wel een x tijgeren!! Dikke kus!! -
08 Februari 2007 - 06:51
Martijn En Marian:
oke hier het eerste berichtje van martijn en mij.We zitten ons nu af te vragen of dit wel zo slim is maar doen het toch.Voor degene die het nog niet weten, zijn wij redelijk verliefd op elkaar aan het worden.marian heeft er nog een beetje moeite mee om het naar buiten te brengen, vandaar dat we het maar met zijn 2en doen.voor vragen, mail naar marian. Groeten martijn en marian. -
08 Februari 2007 - 19:47
Daan:
nou martijn ik zou weleens willen weten hoe je eruit ziet natuurlijk dus een foto stellen wij zeer op prijs!! ik ben danielle en goeie vriendin van mar en ik vind het onwijs leuk dat jullie "een beetje" verliefd op elkaar zijn MAAR als je haar kwetst of pijn doet onthou dan dat ik geen lieverdje ben hihi nee hoor das gekkigheid ik gun het marian heel erg en ze verdient het om gelukkig te zijn maarre wel opschieten met die foto want we moeten martijn natuurlijk wel ff keuren
dikke zoen