Salsa & Paps en mams & Anie
Door: Marian
Blijf op de hoogte en volg Marian
14 September 2006 | Nederland, Amsterdam
Hey allemaal
Sorry dat ik een tijdje niets van me heb laten horen, maar ik had het druk met alles hierzo.
Op zaterdag hebben wij in het restaurant altijd diner danzon. Dan kunnen de klanten eten en salsa dansen.
Je raadt t al: een keer was er een dame te weinig en moest ik de danspasjes maar aanleren. Echt zo grappig!! De jongen waar ik mee danste vroeg of ik het leuk vond om iedere maandagavond dansles te volgen. In eerste instantie leek het me leuk, totdat deze jongeman me allemaal gekke smsjes ging sturen.
Ik zie er dus voorlopig even vanaf, maar Eddy en Johan ik ga het doen!!! Haha
Op mijn werk gaat alles goed. Arnon is een echt steun voor me in alles. Op het moment zijn we dringend op zoek naar een auto voor me. We gaan een financiele regeling treffen omdat ik een auto nu gewoon niet kan betalen. Dat is dus wel prettig.
En jaja mijn ouders zijn er. Echt heel leuk. Ik ben ze die maandag van het vliegveld wezen halen en direct naar hun hotel gegaan. Vervolgens naar mijn huisje wezen kijken en op mijn werk wat gegeten.
De volgende dag ben ik illegaal de hele dag bij hun hotel geweest. Pas s'avonds kregen de mensen daar door dat ik niet zo'n mooi geel bandje omhad en moest ik dus weg, vandaar dat we ergens anders gegeten hadden.
Afgelopen maandag heb ik denk k de leukste dag van mijn leven gehad. Ik heb met dolfijnen gezwommen.
Mijn ouders kregen bij hun reis een encouter voor 2 personen waar mijn moeder en ik gebruik van hebben gemaakt. Dan sta je met z'n 6en in het water en heb je per 3tal een dolfijn voor je die je kan aanraken enz. Er is toen ook een foto gemaakt dat je een zoen krijgt van de dolfijn. Zo leuk!!! Anie (spreek uit als: ennie) heette de dolfijn die mij mocht zoenen.
Dezelfde dag nog zijn mijn moeder en ik ook met de dolfijnen wezen zwemmen.
We zaten met 6 personen in het water en moesten onze handen bij ons lichaam houden omdat er anders een kans bestaat dat je een dolfijn slaat.
Om ons heen zwommen 2 dolfijnen. Als er een voorbij kwam moest je meezwemmen en hem aaien.
Mijn moeder had t al snel gezien, ze vond het maar eng zo'n enorm beest. Maar ik niet... ik vond het heerlijk. Waarschijnlijk voelde Anie dat ook aan, want ze zocht mij steeds weer op. Ik heb dus aardig wat rondjes met haar gezwommen.
Ook deden we allemaal kunstjes met ze:
- laten zwaaien
- laten zingen
- meeliften op hun vinnen
- kusjes geven
- rondjes laten draaien
Ik zei direct al tegen mijn moeder dat ik dolfijnentrainster zou willen zijn maar dat het waarschijnlijk wel noodzaak is dat je een opleiding hebt gevolgd richting dieren. Maar wat blijkt... vandaag zat er een jongen bij me aan de bar, Kevin, en ik vroeg wat voor werk hij deed en hij was dolfijnentrainer. Je hebt geen opleiding nodig, niets!!!
Dus ik ga snel langs om kenbaar te maken dat ik heel heel heel heel graag dolfijnen zou willen trainen.
Dus wie weet....
Arnon is een goede baas en hij biedt me veel mogelijkheden. Ik zou ook niet weggaan bij Dive & Dine Octopus maar wat wil je: I LOVE THEM (de dolfijnen dan he) Dus alleen voor Anie zou ik een uitzondering maken.
Ik ben de laatste dagen erg veel op pad met Lieke, echt een super leuke meid, die nu even pech heeft omdat bijna al haar spullen uit haar kamer zijn gejat. Ook heb ik eindelijk Stephanie gezien. Ben nog maar 2 keer met haar uit geweest, kwam er deze week niet zoveel van omdat mijn ouders er nog zijn. Maar ik weet zeker dat ook zij veel met ons op pad zal gaan.
Ik hou het kort want ga zo eten (sterf van de honger)
Kussies
Ik zie er dus voorlopig even vanaf, maar Eddy en Johan ik ga het doen!!! Haha
Dezelfde dag nog zijn mijn moeder en ik ook met de dolfijnen wezen zwemmen.
Ook deden we allemaal kunstjes met ze:
- laten zwaaien
- laten zingen
- meeliften op hun vinnen
- kusjes geven
- rondjes laten draaien
Dus wie weet....
Ik hou het kort want ga zo eten (sterf van de honger)
Kussies
14 September 2006 - 06:00
Trudy:
Hoi Mar,
Wat een mooie foto's allemaal zeg. Heel gaaf dat je met dolfijnen gezwommen hebt. Is voor mij ook echt een droom om dat een keer te doen. Ga trouwens snel weer wat op mn site zetten. Maar ben ook druk met werk etc. Je kent het wel. Ook is het weer hier erg slecht. (weer een typhoon op komst) Dus erg slechte internet verbinding. Maar heel veel plezier nog verder. Groetjes aan je ouders.
Kus Trudy -
14 September 2006 - 06:17
Duckie:
he he mar...eindelijk weer een teken van leven!!haha. Begon me al lichtelijk zorgen te maken hierzo!!(wilde spoorloos al in gaan lichten,plaatselijke politie inschakelijken,speurhondendie kant opsturen, posters op gaan hangen...) leuk,leuk leuk om weer te lezen dat je nog steeds naar je zin hebt!! toedelssss xx -
14 September 2006 - 07:36
Balou:
Mar,
Je hebt het zo te merken reuze naar je zin. Nou gelukkig maar. Dolfijnentrainster staat mooi op je cv haha
Have fun
dikke berenkus -
14 September 2006 - 07:51
Annelies:
Hey mar,
hele leuke foto's en echt gaaf dat je met Anie heb gezwommen mogen we met z'n alle jaloers op zijn.
dikke kus -
14 September 2006 - 16:36
RICH:
Ha Mar,
Blij dat het goed gaat
ik las dat je met dolfijnen heb gezwommen,
en dat is zeker super om te doen en onvergetelijk
heb het zelf ook mogen doen.
en als je daar bij het sea aquarium trainster kan worden,en met de dieren mag werken in de toekomst zou mooi voor je zijn.
geniet van alles
ayo,
Rich
14 September 2006 - 18:09
Vanessa:
Hoi,
echt leuk om al die verhalen te lezen en foto's kijken! Je hebt het heel erg naar je zin zie ik. Nou geniet ervan en ik vind het echt knap van je dat je het zomaar durft in je eentje te vertrekken! En die dolfijnen is echt gaaf! Toen ik daar was mocht ik helaas niet zwemmen met ze omdat ik zwanger was, maar ga het zeker nog een keertje doen!
Have fun! -
14 September 2006 - 19:50
Aneta:
hey meissie
echt geweldig die dolfijnen je kan het zeker nauwelijks bevatten dat je met zulke mooie beesten hebt gezwommen.
en was je weer blij om je ouders te zien? Uh stomme vraag eigenlijk....
maar die siebre van jou is een leuke jongen hoor, of heb je t bij vriendschap gelaten.
nou ik en baggel vertrekken zaterdag naar egypte hoop daar ook een paar dolfijnen te zien (ze zeggen van wel)nou als ik een paar vissen zie vind ik het ook best.
martin zei: nou meid voor jou wordt het een boven water vakantie en voor mij een onder water vakantie hihi
nou genoeg gebept over baggel en mij...
maar jij wil zeker hier nooit meer weg? of verlang je wel naar de meanen en naar de regen?
je krijgt de kusjes van baggeltje en van mij
15 September 2006 - 09:23
Marit:
Wat leuk dat je dolfijnentrainster wil worden!!!! Moet je gewoon proberen joh, zou echt heel gaaf zijn. Als ik zo je verhaal lees en je foto's zie moet je het daar écht onwijs naar je zin hebben!! Klinkt zoo leuk allemaal en wat een leuke jongens op die foto's. Grappig ook dat we nu weten hoe Siebre eruit ziet, moest namelijk eerst steeds aan m'n neef Siebren denken (en die is niet al te knap...) en wow, wat een lekker ding!! Hou ons maar op de hoogte van alles en GO FOR THE DOLPHINS! Gewoon DOEN DOEN.
Dikke zoen voor die wereldmeid in Curacao! -
15 September 2006 - 10:03
Marianne En Kim:
He wijffie!!!!!
Eindelijk weer wat nieuws van je!!!!Heerlijk om weer wat van je te lezen! Is max niks voor je?????
Of is tie te braaf?Foute manne toch? Ik (Kim) vind Siebre leuk, maar Marianne ziet m echt als fout...vandaar dat je op m viel/valt!haha!
Even een nieuwtje uit Ouderkerk...Ik (Kim) heb een huisie in de Dekkerstraat gekocht!!!Echt spannend allemaal!
We zijn gister met schoolreis geweest. echt een toffe dag! Verder geen neiuwtjes, we zij jaloers!!!
dikke kus Marianne en Kim -
15 September 2006 - 19:58
Daan:
hee wijfie zo9als je weet zit ik bij duck want heb je net nog aan de lijn gehad en ben blij om te horen dat alles goed gaat met je mijn computer thuis doet het nog steeds niet moet 3wk wachten op een kabel dus das balen.. mijn baas zei trouwens dat je eens bij jaanchie's ofzo moest gaan kijken schijnt een leuk restaurant te zijn met jatech stickers op de deur..
en trouwens is max niks voor je volgens mij best een lekker ding!!!
hoop dat we snel wat kunnen boeken dan kom ik die kerels ff bekijken
dikke kus en zeg maar tegen anie dat ik snel met hem kom zwemmen
doei
15 September 2006 - 20:15
Marian:
Hey hey
Even iets duidelijk maken. Max is 45 jaar en heeft een relatie met heel Curacao. Dus hij is niets voor mij. Haha
En Marianne.. je hebt gelijk, Siebre is een foute jongen. Jammer dat ik steeds op foute mannen val he. Haha
Daan & Duck vind het leuk dat jullie komen... -
16 September 2006 - 17:27
Betsie:
te gek joh ik weet nu al dat antoinette jaloers op je is ze heeft dit nog niet gezien. Je ouders gaan zo het vliegtuig in we zullen morgen de verhalen wel horen kusjes van ons -
17 September 2006 - 04:38
Channie:
Hey mar,
Lijkt me echt heel gaaf, zwemmen met dolfijnen, ben wel een beetje jaloers hoor. Goed om te horen dat je het nog steeds zo naar je zin hebt. Voor mij is het nog maar 2 en 1/2 week. Gaat echt heel snel. Nog 1 weekje werken en een week vakantie, dan gaan we de bergen in, op zoek naar de beren, hahah. Nou meid geniet ervan en het is echt heel erg leuk om je verhalen te lezen.
kus vanuit canada -
17 September 2006 - 11:36
Mowwie:
He mop super die foto's met de dolfijnen ik ben jaloers, trouwens niet aleen de dolfijnen zijn leuk ook de mannen die op je foto's staan mogen er wel zijn. haha. Ik ben blij dat je het naar je zin hebt. Hier is niet veel spannends gebeurd. Nog bedankt voor je lieve kaartje. Nou ik ga maar eens aan mijn huiswerk. Doei doei dikke kus