Vlakte van Hato
Door: Marian
Blijf op de hoogte en volg Marian
25 Augustus 2006 | Nederland, Amsterdam
Ik vind het zo leuk om alles te lezen.
Als er mensen zijn die een email willen als ik een nieuw bericht op deze site plaats, moeten ze me even een email sturen zodat ik hun emailadres kan toevoegen: mariannetju@hotmail.com
Hier mag je ook onzin naar mailen, foto's (leuk Lieneke) en vragen, weet ik t wat allemaal.
Inmiddels heb ik weer een nieuwe auto. Het rijdt. Daar houden we t gewoon op. Hahaha. Maar Arnon is voor me op zoek naar een andere.
Ik heb deze week zoveel gewerkt dat ik zelfs haast niet uit ben geweest. Dagen van 10.00 tot 24.00 waren gebruikelijk. Maar dat is gelukkig niet altijd zo. A.s zaterdag hebben we diner chanzon. En dan rekenen we erop dat het heel druk gaat worden. En daar gaat wat voorbereiding aan vooraf.
Ian en Bobby zijn nog steeds op het eiland. Ze balen als een stekker natuurlijk. Iedere dag weer naar het vliegveld en....... hun koffers staan door een fout al op Schiphol. Vrij lullig als je dus nog zeker 4 dagen moet blijven met een lange broek en een shirt. That's all.
Ik ben met hun de vlakte van Hato opgeweest met mijn jeepie. Het was echt geweldig. We zagen helemaal oranje van het stof en ik heb er zelfs een beetje last van mn rug van. Het hobbelt daar zeg maar aardig. Volgens mij gaan alle studenten met hun huurauto daarheen, dat zou wel verklaren waarom al die jeepies zo gaar zijn.
Als het goed is komt Stephanie snel deze kant op. Meid.. wel mijn telefoonnr (alleen doet mn tele t ff niet) opslaan want we gaan gelijk op stap. Kan je trouwens ook gelijk mijn 'vriendje' zien. Siebre genaamd. Ik heb al getracht een foto te maken, maar daar stond ik zelf zo verschrikkelijk op dat ik hem naderhand maar heb gewist.
Jaja mensen dat is schrikken. K ben verliefd. Hij heet dus Siebre zoals je net al hebt kunnen lezen, 25 jaar, kwart Fries, rest Antiliaans.
Hij heeft 9 maanden in Scheveningen gewoond met 7 vrienden en ... is gewoon leuk en lief (dat is het belangrijkste he)
Dus paps en mams ik zal jullie aan iemand moeten voorstellen.
Mijn telefoon doet het helaas ook niet. Heb gisterenavond nog gebeld en vanmorgen probeerde ik Carmen te bellen en ze hoort mij niet. Zowel op haar huisnr als haar mobiel. Iedere dag gaat er hier wel iets goed mis.
Maar over het algemeen heb ik het uitstekend naar mijn zin. Een paar kaarten, smsjes en telefoontjes doen het goed.
Arianne en Kim ik mail jullie dat archief verhaal wel!!!!
Dikke zoen
(dit verhaal klopt wel helemaal)
Dus paps en mams ik zal jullie aan iemand moeten voorstellen.
Arianne en Kim ik mail jullie dat archief verhaal wel!!!!
Dikke zoen
(dit verhaal klopt wel helemaal)
25 Augustus 2006 - 18:16
Joy:
hey mar nou uit al je verhalen te horen is het echt super daar.
en nu ook nog een vriendje het moet niet gekker worden. ik vind je auto er wel tof uit zien ook al is het een rammel bak.
nou nog veel plezier en wil wel snel een foto van je vriend ben erg benieuwd
kus joy -
25 Augustus 2006 - 19:39
Esther:
Hai,
wat gaaf zeg voor je een vriend daar zat er aan te komen he?
gr -
26 Augustus 2006 - 07:12
Jeffrey En Iris:
Hi Marian,
Hier voor 't eerst een berichtje van ons! We hopen dat je het heel leuk hebt daar, zo te lezen wel! En ook nog een vriend opgedaan! Ook Iris is begonnen op de Schakel, je naam valt iedere dag minstens 5 keer! We wensen je nog veel plezier daar en veel geluk in de liefde! Maar dat komt helemaal goed...
Groetjes! -
26 Augustus 2006 - 07:32
Kim:
Verliefd?!?!?!?!?!?!Ik heb toch bijna gelijk gekregen...hij is Antilliaans, maar met een Nederlands tintje dan...Leuk man! We hadden het er op school al over, dat je daar wel wat op zou duiken!
Ik ga vandaag naar een huissie kijken, want jaha, Kim is op huizenjacht!Het huis staat in Ouderkerk...de Dekkerstraat...Echt spannend!Ik hou je op de hoogte! En van dat archief lijkt mij erg handig!!!
kus -
26 Augustus 2006 - 10:52
Michiel:
eeey Marian
Ik denk ik zal ook is een berichie achterlaten :)Maar echt leuk om al die verhalen van je te lezen!
Gelukkig hebbie ut daar goed naar je zin...ennuuhh...kzie dat je alweer aan de man bent :D
kzou zegge, doe siebre de groeten haha en veel plezier nog daar!
Ciao! -
26 Augustus 2006 - 15:43
Stephanie:
Hi Marian,
Wat leuk dat ik in je berichtje voor kom ;)!
Gister heb ik m'n afscheidsfeestje gehad, was leuk! Vanavond nog een laatste keer op stap en dan ben ik er klaar voor! Maandag om 12 uur ga ik de lucht in!!
En ja hoor...ik ga wel mee stappen :D!
Je hoort wel van me zodra ik gearriveerd ben op het paradijsje :)!
Tot heel snel!!!:lol:
Kus Steph -
26 Augustus 2006 - 16:20
Aneta:
zo je bent lekker verbrand!
mooie foto\'s zeg. ik wil wel snel een foto van je lover zien ben benieuwd.
nou hier gaat ook alles goed. vanavond gaan we naar De nacht van de Horeca met zn allen. das op de stormpolder wordt wel leuk denk ik.
we gaan in ieder geval lekker gek doen met sas juud en daan en wie er nog meer volgen.mootje moet helaas zondag werken baal er van dat ze niet mee kan.nou je hoort wel hoe het is geweest
kussie
26 Augustus 2006 - 17:24
Monique:
JOEPIE JOEPIE JEE wie had dat verwacht haha marin verliefd. Nou meis ik gun het je van harte het is een van de mooiste dingen in het leven.. Echt geloof mij en dat weet je pas als het te laat is. Dus neem een wijze raad van mij aan: GO FOR IT GIRL!!! dikke kus en ik mis je -
27 Augustus 2006 - 10:15
Marit:
Echt weer een leuk verhaal Mar, je vermaakt je prima volgens mij. Ook echt zooooo tof dat je verliefd bent!!! Ben echt onwijs benieuwd naar 'm dus doe ff een fotosessie zodat wij hem van alle kanten kunnen bewonderen hier op je site.
Veel plezier nog!!!!!
xx -
27 Augustus 2006 - 11:13
Trudy:
hey Mar,
Leuk hoor van je vriend en nog wel een gedeelte Fries. Ben benieuwd naar de foto's. Je hebt het trouwens wel beter bekeken als ik hier. Geen leuke Chinees te bekennen. Heel veel plezier nog daar.
Kus Trudy -
27 Augustus 2006 - 12:04
Berry En Monica:
Hey avonturiertje,
zo te lezen ga jij het wel uithouden daar.
En ook nog een lover aan de haak geslagen , het moet niet gekker worden.
We zijn gisteren met z'n alle naar de nacht van de horeca geweest en het was te gek.
Vooral op het laatst toen DJ Panic moest draaien , lekker met z'n alle stampen op de beukende beats. We zijn benieuwd naar de foto van je lover.
dikke kus. -
27 Augustus 2006 - 16:13
Sieg:
zo zo een vriend toe maar, ik hoop dat je een leuke tijd met hem tegemoed gaat.brute lucht trouwems lekker onheilspelend en heb je ook het bijpasende noodweer er bij gehad want dan moet het wel storm zijn geweest.heb trouwens mijn auto total loss gereden,maar heb alweer een nieuwe ook een jeep echt super.nog veel plezier maar dat zal ongetwijfeld wel lukken. dikke kus en de mazzel. -
27 Augustus 2006 - 17:32
Angelique:
Zo mijn verlof zit er weer op. Ik heb inmiddels alweer twee dagen gewerkt pfff. Zo te lezen heb je het goed naar je zin. Leuk.
Ik ga nu de site van Vera bezoeken. (Heb je haar al een keer ontmoet?)
Groetjes, Angelique.
28 Augustus 2006 - 08:20
Daan:
hee meissie wat lees ik nu heb je er 1 aan de haak geslagen.. echt supertof ik gun het je van harte maar ik zal hem wel grondig moeten keuren als ik naar je toe kom hihi krijg trouwens snel een eigen computer dus dan kan ik je weer een mailtje sturen foto's zijn ook gaaf en je car ziet er beter uit dan die andere doe siebre de groeten en ik hoop dat hij in de smaak valt bij je ouders ik bel je snel dikke zoen -
28 Augustus 2006 - 15:58
Ian:
hey schatjuh mis je egt heel erg en als je dan weer in nl komt is het allemaal zo raar allemaal regels en het normale leven begint weer egt kut gewoon wou dat ik bij jou en lieke was maja ik heb al weer gezwommen en van de duikplank geweest en was ook de eerste avond al weer stoned dus ik ben weer op de hoogte haha doe iedereen de groetjes daar en ik zal egt elke dag aan je denken en proost met lieke maar een keer op mij zou ik lief vinden. ohw ik vind wisky cola erg lkkr hahaha maar bailey's vin ik ook goed hahaha mis je egt heel erg en geef lieke een hele dikke kus van me en ik hoop dat ze me briefje heeft gekregen van arnon hahaha hey lieke was de sigaret lkkr? naja stop maar weer want ik lul te veel (eindelijk zal je wel denken maja nu heb ik wat te vertellen) dag liefies dikke kus iantjuh -
29 Augustus 2006 - 16:01
Steph:
Ik zit gewoon weer thuis :shock:! Ik ben niet door de immigratiedienst gekomen met mijn papieren, terwijl ik toch ALLES bij me had wat nodig was!! Echt unbelievable! Johanny (die alles voor mij regelde daar) had dit nog nooit meegemaakt! Ik werd met koffer en al weer teruggezet in hetzelfde vliegtuig naar Amsterdam waar ik net uitkwam!
Mijn ticket is dus al weg :s! Ze zijn nu uit aan het zoeken wiens schuld het is en wanneer ik, zo snel mogelijk (hopelijk deze week nog), weer terug kan komen!
Ik heb je nog gesmst (wel op je nl.nummer, maar weet niet of je die gehad hebt)!
Tot snel..hopelijk nu echt!!
x Steph -
29 Augustus 2006 - 19:24
Elsemareij:
Aardig gekkies hahah, leuk man ...mariannetjuh in love....!..
Ben je al helemaal geacclimatisserd mop. ? Ik hoop van wel en geniet lekker van je avonturen als van je verliefdheid haha. dikke kus meis