Nogmaals Jim
Door: Marian
Blijf op de hoogte en volg Marian
19 Augustus 2006 | Nederland, Amsterdam
Ow mensen. Vanmorgen werd ik wakker en ik moest echt even goed nadenken om me af te vragen of ik had gedroomd of dat het gisteren allemaal werkelijkheid was.
Voordat ik ging werken ben ik met Ian bij Blauwbaai wezen eten. Dat doe ik trouwens om mijn vitamine op pijl te houden, want ze hebben daar de lekkerste salade van het eiland.
Ik zit daar dus lekker te eten en raak aan de praat met iemand die daar werkt. Wat blijkt ze hebben er nog mensen nodig. En.... ik zal daar dan 5 dagen werken en meer verdienen per uur. Dus nu heb ik eigenlijk een sollicitatiegesprek. Maar ja, ik breng jullie liever op de hoogte van mijn verhaal. (aangezien ik met Arnon heb gepraat en bij Octopus nog meer ga verdienen, ik ga taxatierapporten schrijven voor zijn andere berdijf... en 5 dagen werken!!)
Net voor we bij Blauwbaai weggingen kwamen we Jim weer tegen met zijn crew (dat ventje van Pietje Bell was er ook bij!!!) Dat was dus al de 2e keer dat ik hem tegenkwam.
S\'avonds gingen we wat drinken bij Hemmingway en daar kwamen we hem weer tegen. Het kan toch haast niet toevalliger zijn. Er was een man bij (denk de regisseur) en die vroeg aan me hoe het kwam dat we hen steeds weer tegenkwamen. Dus van het een kwam het ander en daar stond Marian te praten met Jim. Ik wilde zo graag een foto maken, maar uitgerekend dan was mijn toestel leeg. Gelukkig heeft Joy er een leuk kiekje van weten te schieten.
Op een gegeven moment kreeg ik het idee dat ze weggingen. Ze gingen met een bootje varen op de Spaanse wateren. Daar woont zeg maar de high society van Curacao.
Die regisseur vroeg of ik daar al een keer was geweest en ik loog door te zeggen van niet (etentje Joy) en dat had effect want hij vroeg of ik zin had om mee te gaan.
Tja ik wilde eerst niet gaan want was van plan bij tijds te gaan slapen (bijtijds is hier een uur of 3) maar uiteindelijk toch maar mee gaan (wilde direct JAAAAAAAAAA roepen maar staat zo overdreven)
Op dat bootje dus weer geklets met the-dutch-dancing-boy. Met dat maanlicht en het water zou het zelfs op een romantisch momentje kunnen lijken.
Hij was een echte gentleman zoals hij iedereen weer van die boot afhielp.
Vandaag gaat een gedeelte van hun crew alweer naar huis (incl. Jim) dus ik had me erbij neergelegd het te houden bij een, voor mij, romantisch vaartochtje.
Maar ik heb zijn emailadres en over 3 weken komt hij weer deze kant op voor die film.
Dus tja mensen, niets kan mijn dag kapot maken. Zelfs niet de stortregen van vandaag....
Een dikke zoen
en een knipoog (want je gelooft dit toch niet;)) van Marian
Haal de naam Jim weg en vervang dit voor Marc en het komt aardig in de buurt van het werkelijke verhaal
Hij was een echte gentleman zoals hij iedereen weer van die boot afhielp.
Een dikke zoen
en een knipoog (want je gelooft dit toch niet;)) van Marian
20 Augustus 2006 - 00:27
Lieeeeeeeee:
Jim!!!!
Wat mar!! Dit waren toch altijd alleen dromen he?? Bizar! Het mannetje waar je helemaal debiel van was, dat ie precies daar moet zijn, what is ment to be;) hahah!!
Meis enjoy, enjoy, enjoy!
Wij zijn vanavond naar decibel geweest, ben net terug en t was echt super, super kick!!
Je hoort de verhalen nog!!
ik ga je snel weer mailen
dikke kus van je vriendinnetje -
20 Augustus 2006 - 02:49
Chan:
He, hoe is het zo te horen goed. Dat is echt gaaf, zit ik hier met al die onbekende cowboys! Nee hoor die zijn ook heel leuk en wel heel stoer hoor. Geniet er nog maar goed! -
20 Augustus 2006 - 08:15
Kim:
haay beb leuk man :) mar sorry dat ik gister niet kon antwoorden ik was die ochtend om half zeven er uit en vrijdag avond naar de playbackshow geweest dus was toen ook laat naar bed gegaan en toen zaterdag avond was op bed gaan kroelen met dribbel en toe was ik in slaap gevallen haha is het niet waar van jim dan ? :S als het wel so is wil ik wel zijn hanteking hoor :P o je krijgt en kus van ard en van mij en heb je al en nieuwe auto ? veeel kusjes (K)(K)(K)(K)(K)(L)(L)(L)(L)(L)(F)(F)(F)(F)(F) -
20 Augustus 2006 - 11:51
Annelies:
Heey mar gaaf dat je hem gesproken heb.. ik was van de week naar een zomerweek geweest aan de overkant en daar kwam die optreden, maar heb hem toen alleen gehoord, was te klein kon hem niet eens zien :-( goed te horen dat je t naar je zin heb. en je maakt en hoop mee daar komt helemaal goed met je daarzo! hele dikke kus -
20 Augustus 2006 - 14:24
Aneta:
zo dat is echt leuk. lekker romantisch in een bootje.... kijk uit dat je niet verliefd wordt marian hahaha. wij zijn gister (zaterdag) naar decibel geweest en het was echt tof we waren er net een half uur en ik had al blaren op mn voeten echt een drama maar als je genoeg drinkt voel je niets meer dus heb ik het maar op zo'n manier gedaan om de pijn een beetje te verzachten.
nou ben benieuwd naar het vervolg van je romantische uitje met JIM
dikke zoen van mij -
21 Augustus 2006 - 07:45
Daan:
hee meissie ik geloof je wel hoor echt bizar dat het ineens werkelijkheid word.. wie weet zit er wel een klein gastrolletje in voor je gewoon jezelf blijven en wat extra charme's in de strijd gooien hihi decibel was echt super heb nog in de regen staan dansen met een poncho aan. aan het eind wilde ik nog wel dansen maar mij voeten wilde echt niet meer heb zondag heel de dag op bed gelegen ik hoop voor je dat je ook een beetje aan je rust kan komen nu je 5 dagen gaat werken nou meid we bellen wel weer werkse en doe jim de groeten dikke kus -
21 Augustus 2006 - 13:21
Elma..&...Gertine:
Hey Mar,
Echt leuk om te horen dat het goed met je gaat!
Met ons gaat ook alles goed hier.
We horen het al, je maakt een hoop mee daar aan de andere kant van de wereld..wattenstaafjes, jim die je daar tegenkomt...:)haha.
We houden je site in de gaten en je hoort snel weer van ons!
kus elma en gertine
21 Augustus 2006 - 14:19
Arianne:
Hoi Marian,
Geweldig om te lezen hoe je het naar je zin hebt. Vandaag zijn we weer begonnen met werken! De eerste dag hebben we overleeft. Het is wel raar om 3 mensen te missen hier op school.
Groetjes Arianne -
21 Augustus 2006 - 17:12
Steph:
Nog één weekje.... :lol:! -
21 Augustus 2006 - 17:25
Shane:
hoi juf, vandaag ben ik weer naar school geweest het was heel leuk in groep 6 .het is denk ik lekkerder weer bij jou bij ons regent het.
groetjes van shane -
23 Augustus 2006 - 11:47
Kim:
Muts! Ik geloofde je wel! We hadden het er vannochtend nog over dit verhaal, maar had het nog niet gelezen...wist dus niet waar ze het over hadden! Maar die Marc....is dat wat?!
Kus van Arianne, Judith en Kim!!!!