Snorkelen
Door: Marian
Blijf op de hoogte en volg Marian
28 Juli 2006 | Nederland, Amsterdam
Woensdag ben ik met Max, mijn collega, wezen snorkelen. Echt super om te zien wat er allemaal in de zee leeft. De papegaaivis vond ik het gaafst, ik heb er zeker wel 50 van gezien. Ik ga verder niet opnoemen welke vissen en planten ik allemaal heb gezien, want het zijn er TE veel. En je weet t, overal waar te voor staat is niet... (inderdaad)
Woensdagavond ben ik met Joy, Erika, Jason en Ankie uitgeweest. Omdat woensdag niet zo'n bijzondere avond is, was bijna alles al dicht. Uiteindelijk zijn we in een lokaal barretje geweest. Zaten we daar tussen de Bob Marleys. Toen pas kwam ik erachter wat ik altijd van 'zulk soort mensen' dacht. Ik vond ze altijd eng zonder er ook maar bijna te denken waarom. Uiteindelijk hebben we daar een hele leuke avond gehad met de Antilianen.
Omdat ik het snorkelen zo geweldig vond, bood Joy aan om donderdag te gaan duiken. Dan zou ik een proefduik krijgen op zijn kosten. Omdat hij zich schuldig voelt dat hij geen manager meer is. Onzin natuurlijk, maar een gratis proefduik.... Het is voor hem dan ook een leerproces omdat hij bezig is duikleraar te worden. Hij zou onder het toeziend oog van Erik, DE duikinstructeur van Curacao, duikles geven.
Maar helaas ging het niet door omdat het te kort dag was. Ik hou het dus nog tegeoed.
Omdat toen mijn vrije donderdag ineens zonder doel was, besloot ik wat nuttigs te gaan doen:
- bij het vliegveld kijken of ik mijn terugticket op een andere naam kan laten zetten (heb al een koper)
- een bankrekening te openen.
Helaas is geen van beiden gelukt. Ticket staat op mijn naam en kan/mag niet verandert worden in een andere naam of datum. Balen dus. En om een bankrekening te openen moet ik een verklaring van mijn werkgever hebben. Dus ook daar moet ik nog even mee wachten.
Gisterenavond zijn Joy, Carmen, Jason, Ankie en ik uit eten geweest bij landhuis Daniel. Wat een lekker eten!!! Heb zelfs slakken op... Het wordt echt nog wat met Marian.
Joy heeft al heel veel van de wereld gezien en zo is hij ook een paar maanden in Thailand geweest. Destijds waren ze "The Beach" met Leonadro Dicaprio daar aan t opnemen. Hij is stand-in geweest voor hem. In verschillende scenes is het dus Joy die je in beeld ziet i.p.v Leonardo.
Omdat we toch over dat onderwerp bezig waren vroeg ik of de anderen ook tv-ervaring hadden. Eigenlijk vroeg ik dit meer voor de grap en wat blijkt: Jason heeft het kinderprogramma Pokemon-master-quiz gepresenteerd. Hij moest er zelf erg om lachen. Dit is nog niet alles, want Carmen (oudere vrouw, huisbaas van Joy)heeft in een film gespeeld van Theo van Gogh.
Nou wat een mensen allemaal. Jason en Ankie gaan vandaag weer naar huis, zij waren hier op vakantie en het zit er al op.
Vannacht heb ik echt een kutnacht (sorry) gehad, want het goot buiten. Niet normaal. Toen ik net naar het internetcafe reed had ik echt maar een meter of 2 zicht. De wegen kunnen het niet aan. Kortom: chaos!!!!
Ben trouwens gevraagd manager te worden, maar zie er vanaf. Niet mijn ding. Trouwens de horeca is helemaal niet mijn ding. Ik hou er niet van om met een hand gewenkt te worden en maar te doen wat de klant vraagt. Maar voor nu is het leuk!!
K ga werken!!!
Ciao Ciao
- een bankrekening te openen.
K ga werken!!!
Ciao Ciao
28 Juli 2006 - 17:14
Stephanie:
Ha meissie!
Geweldig die verhalen! :) klinkt allemaal super leuk! Maarre hoezo wilde je je ticket dan om te boeken? Wil je eerder naar huis?
Nou...ik blijf het leuk vinden al die verhalen, dus posten maar he ;)!
Ciao!
X Steph -
28 Juli 2006 - 18:13
Trudy:
Hoi Marian,
Is meestal een beetje wennen in de horeca maar na een tijdje wordt het wel leuk. (vond ik dan). Maar ik vertrek morgen en jouw verhalen dat jij je goed vermaakt daar, geeft mij wel een oppepper. Heel veel plezier nog daar. En maak er wat van.
Groetjes van mijn ouders.
Groetjes en kus Trudy -
28 Juli 2006 - 20:18
Marit:
Mar de manager... had wel heeeel cool geweest hoor (en dat na 1 week!)!! Maar idd gewoon lekker doen wat jij het allerleukst vindt want daar is het hele tripje om begonnen! En papegaaienvissen... bestaan die?!! Denk gelijk aan druk gekleurde zwemmende vogels haha. t Inburgeren lukt ook al goed zo te lezen, maak eens wat foto's van je nieuwe (beroemde) vrienden! En natuurlijk ook van de helemaal niet enge Bob Marley's daar (of zijn dat inmiddels je vrienden?). Ben benieuwd naar je nieuwe verhalen wereldmeid!
ZOEN (vang je 'm!) -
29 Juli 2006 - 09:56
Annelies:
heey zo te lezen hbe je al een hoop mee gemaakt. vindt t echt gaaf om dit allemaal zo te lezen en dat je er nu gewoon zit. vind je een toppertje. want je doet t wel.. blijf die verhalen maar sturen vihdt t leuk om die te lezen
dikke kus en heel veel succes verder -
29 Juli 2006 - 12:24
Rein&Es:
Zo te lezen vermaak jij je eigen wel daar hoor.
Leuk om die verhalen elke x te lezen. -
29 Juli 2006 - 17:47
Speter:
jaja
en ik was stand-in voor Brad Pitt in fight club...
:p -
30 Juli 2006 - 14:41
Sas En Joene:
Hallo Meissie!!!
Zo te horen gaat het super met je. Blij te horen dat je het naar je zin hebt. We hebben net zitten genieten van al je leuke verhalen en van alles wat je tot nu toe gedaan en meegemaakt heb. Je hebt je daar nog niet verveeld in ieder geval.
Beter dat je al een auto hebt (zal hem niet afkraken voor mo!!!) kan je heen waar je wil. Waarom ben je geen manager
geworden? Ga je toch ook meer verdienen? zo'n snelle promotie hebben we nog nooit meegemaakt!
Het is hier echt BUTweer. het regent en word deze week maar 21 graden zal bij jou een stuk lekkerder zijn. Nou meid
we gaan er een eind aan breien je hoort ons snel weer. Veel succes en blijf ons op de hoogte houden van je avontuur!
Anus, de ballen en ajuus
Dikke kus sas en joene
31 Juli 2006 - 12:18
Judy:
Nou zo te zien verveel jij je geen moment!
En slakken... marian dat had ik echt nooit verwacht haha
nou mies ik wacht alweer op je nieuwe verhaal! is echt heel leuk om te lezen!
doeidoei
31 Juli 2006 - 15:01
Berry:
Je hebt toch niet de snorkel van Max gebruikt??
Duiken lijkt me verschrikkelijk gaaf om te doen.
Geen manager?? Kan je je lekker uitleven hoor!!!! Misschien wordt jij ook een filmster je weet maar nooit. Je bent in ieder geval al een bekende Ouderkerkster.
Groetjes uit O'churche.xxx -
31 Juli 2006 - 19:50